AMİGURUMİ İLE YILDIZ YAPIMI

AMİGURUMİ İLE YILDIZ YAPIMI

AMİGURUMİ İLE YILDIZ YAPMI MAKAKESİNE HOŞ GELDİNİZ DOSTLARIM,
Bir kaç yıldız yapıyoruz bir kaç tane daha yapıp hediyelik eşya olarak kullanabilirsiniz  😀 

AMİGURUMİ İLE YILDIZ YAPIMI

Malzemeler: 

  • 3.00 milimetre tığ
  • Natural divanın 100% kanvas ipini kullanıyoruz.
  • İğne
  • Makas

Yapılışı:

İlk önce sihirli halkamızı yapıyoruz ve sihirli halkanının içine beş tane sık iğne yapıyoruz.
Sihirli halkayı kapatıyoruz çok sıkmadan ve daha sonra burada ilk yaptığımız sık iğneyi buluyoruz zincir atıp kapatma yapıyoruz.

Kapattığımız yere zincir çekip iki tane sık iğne yapıyoruz daha sonra yanındakine geçiyoruz buraya iki tane sık iğne yapıyoruz ve ilk sıradaki beş taneye sıkı iğne yapıyoruz.

ikinci sıradaki ilmekleri ikişer ikişer yapıyoruz ve sonuncu yani beşinciye iki tane yapıyoruz ikinci sıranın ilk sık iğnesini bulup kapatma yapıyoruz.

Daha sonra bir zincir çekip üçüncü sıraya başlıyoruz üçüncü sırada ilkine bir sık iğne yapıyoruz yanındakine iki tane yapıyorum onun yanındakine bir tane yanındakine iki  tane yapıyoruz yanındakine bir  tane yanındakine ise iki tane yapıyoruz bir sonrakine tek bir sonrakine çift tane sık iğne yapıyoruz ve tek çift tek çift diye gidiyoruz bunun sonunda 15 tane sıkı iğne olması gerekmekte üçüncü sırayı tamamlayıp kapatıyoruz.

E-Ticaret sitemizi sizde ziyaret edip ürünler satabilir veya el emeği ürünler alabilirsiniz. E- Ticaret sitemize ulaşmak için buraya tıklayınız.

Dördüncü sıraya geçiyoruz burada da kapattığım yere gidiyorum iki tane yapıyorum yanındakine geçiyorum iki tane yapıyorum aslında dördüncü sırada her birine iki tane yapacağız.  Dördüncü sıranın sonunda kapatma zinciri ile kapatıyoruz bu yıldızımızın gövdesiydi artık yıldızımızın uçlarını yapıyoruz.

Bir zincir çekiyorum ve daha sonra başlangıca gidip altı tane sıkı iğne yapıyoruz yanındakine girip bir zincir çekip döndürüyoruz sonraki sıraya giriyoruz.

Azaltma yapıyoruz bir tane atlayarak sıkı iğne yapıyoruz.  Sonraki sıra için bir zincir çekip sonraki sıraya geçiyoruz ve yine iki tane atlayarak yapıyoruz bir zincir çekiyorum ve işi kapatıyoruz ilk ucumuz oldu fazla ipleri kesiyoruz.

İkincisine başlarken altı tane gitmiştik yedincinin yanındaki yere tığı girip ipi bağlayıp bir zincir attıktan sonra yanına altı tane sıkı iğne yapıyoruz ve yine azaltma yaparak tamamlıyoruz.

Beş tane ucumuz olacak şekilde tamamlıyoruz ve kenarlarına sıkı iğne geçiyoruz ve yıldızın uçtan başlıyoruz tığımızı yerleştirip bir zincir çekiyoruz buradaki uca simdi üç tane sıkı iğne yapıyoruz ve aşağı doğru boşluklara girerek sıkı iğne yapıyoruz ikisinin arasına giriyoruz sonra diğer uca geçip aynı işlemleri tekrarlıyoruz daha sonrasında bu parçadan bir tane daha örüyoruz ve ikisini birleştirmek için iğne ile dikiyoruz ve içini doldurup kapatıyoruz.

AMİGURUMİ İLE YILDIZ YAPIMI VİDEO:

Bir sonraki serüvende görüşünceye dek mutlu kalınn ♥

Amigurumi ile zürafa makalesi için buraya tıklayınız. 

You may also like...

1 Response

  1. 24 Kasım 2017

    […] önceki yazımıza buraya tıklayarak […]