Amigurumi Köpek Yapımı – 4. Bölüm

Amigurumi Köpek Yapımı – 4. Bölüm: Birleştirme

Selamlar dostlarım amigurumi köpek yapımı makalesinin son bölümü ile karşınızdayım bu videoda ise daha öncesine yaptığımız kol bacak burun kulak ne varsa artık hepsini birleştireceğiz. Lafı fazla uzatmadan yapımına geçelim.

Makalenin birinci bölümü için buraya tıklayınız.

Makalenin ikinci bölümü için buraya tıklayınız.

Makalenin üçüncü bölümü için buraya tıklayınız.

İlk öncelikle toplu iğneler yardımı ile gövdeye tutturalım planını yapalım nereye sabitleyeceğimizin ondan sonrasında ise sabitleme işi daha kolay daha rahat olacaktır.

Amigurumi Köpek Yapımı

Her bir sık iğnenin kıyısından alıyoruz aynı eksiltmelerde aldığımız yerden alıyoruz. Serberst bir şekilde her ipliğin bir tanesinden alıyoruz öncelikle bu şekilde yapıp ipimizi çekiyoruz  ve tamamen kapatıyoruz ve battı çıktı yaparak sabitliyoruz.

Bacak için mavi ipimizi hazırlayıp yanlardan sekiz ve dokuzuncu sıralara toplu iğne ile işaret koyuyoruz. Düğümümüz içte kalacak şekilde tam toplu iğneyi ortalayarak bir tane sarıdan alıp bir tane maviden alıyoruz bu şekilde dikiyoruz.

Amigurumi Köpek Yapımı

El emeği ürünlerinizi e-ticaret sitemiz olan www.elemegi.com adresinden ücretsiz olarak satışa çıkartabilirsiniz. Aynı şekilde elemeği ürünlerinizi web sitemizden %100 güvenli olarak satın alabilirsiniz.

Kulaklar için yukarıdan altı sıra bırakıyoruz ve oraya aynı şekilde dikiyoruz en az üç kere gel git yapıyoruz.  Kolda ise eksilttiğimiz yerlerden dikiyoruz. 

Burnunda ise burnu yerleştirip boyundan itibaren üste doğru yedi sıra üstüne tam ortalayarak burnu yerleştirdim ve içerisine biraz dolgu malzemesi koydum.  Bu parçayıda bu şekilde örmemiz gerekmekte. Bu  işlemde elde makine dikişi tekniği kullanıyoruz.

Amigurumi Köpek Yapımı

Gözde ise yine aynı şekilde örüyoruz ve göz için on beşinci sıra kullanıyoruz ve gözlerini normal bir şekilde dikiyoruz .

Bu serüveninde sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir sonraki serüvende görüşünceye dek esen kalın mutlu kalın..